×

Προσφορά
Προληπτικού
Έλεγχου Διαβήτη

Σακχαρώδης Διαβήτης

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μία χρόνια πάθηση, η οποία ταλαιπωρεί πάνω από μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και περισσότερους από 1 εκατομμύριο συνανθρώπους στην Ελλάδα.

Χαρακτηρίζεται από διαταραχή του μεταβολισμού των υδατανθράκων, λιπών και πρωτεϊνών και οφείλεται σε μειονεκτική έκκριση ή δράση της ορμόνης ινσουλίνης που παράγεται στο πάγκρεας.

Διακρίνεται στο σακχαρώδη διαβήτη τύπου Ι, στο σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ, στο διαβήτη κυήσεως και σε άλλους ειδικούς, σπάνιους τύπους.

Οι παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη σακχαρώδους διαβήτη είναι η παχυσαρκία, η απουσία άσκησης, η κληρονομικότητα, οι γυναίκες με ιστορικό γέννησης υπέρβαρου τέκνου ή που πάσχουν από το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών, η υπέρταση, το ιστορικό καρδιαγγειακού επεισοδίου και άλλοι.

Στις 14 Νοεμβρίου γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο η παγκόσμια ημέρα Διαβήτη, έχοντας σαν στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας στη πάθηση, στη πληροφόρηση καθώς και στην κινητοποίηση για προληπτικές εξετάσεις.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την καταπολέμηση του Διαβήτη, μπορείτε να προγραμματίσετε σήμερα το ραντεβού σας και να επωφεληθείτε από την προσφορά μας:

Προληπτικός έλεγχος διαβήτη – γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, σάκχαρο και επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο – στην προνομιακή τιμή των 25€ και εφόσον χρειαστεί:

→ Διενέργεια εξέτασης καμπύλης σακχάρου στην προνομιακή τιμή των 20€*

→ Διενέργεια εξέτασης καμπύλης ινσουλίνης στην προνομιακή τιμή των 40€*

Ζητήστε ραντεβού Online

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας

Fill out my online form.

ή καλέστε μας στο 2108807000

Η προσφορά αφορά όσους έχουν προδιάθεση για διαβήτη με οικογενειακό ιστορικό Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου II, σε γυναίκες που έχουν ιστορικό Διαβήτη κύησης και άτομα με παχυσαρκία οποιασδήποτε ηλικίας.


Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 14/12/2022.


*Η τιμή για την διενέργεια εξέτασης καμπύλης σακχάρου και ινσουλίνης, ισχύει μόνο συνδυαστικά με τον προληπτικό έλεγχο στο πλαίσιο της προσφοράς.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ