Ράπτης
Ράπτης Απόστολος
GENERAL SURGEON
Κλείστε ραντεβού με τον γιατρό

Επιστημονικός Συνεργάτης

2003: Ιατρική σχολή “Medicinski Fakultet u Beogradu”

2006: Ειδικευόμενος στην Α΄ Χειρουργική κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και στη συνέχεια ως γενικός ιατρός σε Γενική Κλινική του Πειραιά.

2008: Περιφερειακό Ιατρείο Πενταγιών, του Κέντρου Υγείας Λιδωρικίου

2014: Ελαβε τον τίτλο ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής, έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στην Α’Χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά, «Ο Άγιος Παντελεήμων». Στο πλαίσιο της ειδικότητάς του, ασκήθηκε στην Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».

2014-2017: Γενικός Χειρουργός και επιμελητής της κλινικής Παχυσαρκίας της Doctors΄ General Clinic.

2017-2018: Επιμελητής της Χειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας Κύπρου.

2018 έως σήμερα: Γενικός Χειρουργός στην Doctors' General Clinic ενώ διατηρεί και ιδιωτικά ιατρεία σε Αθήνα και Πέραμα.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Master of Science) στην «ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ» του ομώνυμου διετούς προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εξειδικευμένος στη Χειρουργική Ογκολογία και πιστοποιημένος στην αντιμετώπιση της Περιτοναϊκής Καρκινωμάτωσης, έπειτα από την ολοκλήρωση του διετούς προγράμματος “EUROPEAN SCHOOL OF PERITONEAL SURFACE ONCOLOGY TRAINING PROGRAMME” της ESSO (EUROPEAN SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY).

Πραγματοποιεί επεμβάσεις κλασικής και λαπαροσκοπικής – ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής για αντιμετώπιση παθήσεων του πεπτικού, του κοιλιακού τοιχώματος, του πρωκτού, του δέρματος και ειδικεύεται στη χειρουργική ογκολογία, τη λαπαροσκοπική χειρουργική και στη χειρουργική αντιμετώπιση της νοσογόνου παχυσαρκίας.

Άρθρα & Δημοσιεύσεις Ιατρού