ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σχτικά με εμάς

Η Doctors’ Hospital είναι μία σύγχρονη, άρτια εξοπλισμένη, Γενική Κλινική δυναμικότητας 75 κλινών, η οποία λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας. Η Doctors’ Hospital αποτελεί τo επιστέγασμα της προσπάθειας μιας ομάδας γιατρών για τη δημιουργία μιας πρότυπης κλινικής με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Στόχος αυτής της κλινικής είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό σε προσιτές τιμές. Στο πλαίσιο αυτό επενδύει διαρκώς στην ενίσχυση του στελεχιακού της δυναμικού αναπτύσσοντας νέες συνεργασίες, εκπαιδεύει διαρκώς το νοσηλευτικό της προσωπικό σε νέες τεχνικές και αναβαθμίζει τον τεχνολογικό της εξοπλισμό.

Παράλληλα, η Doctors’ Hospital προχώρησε σε σύμβαση με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), διαθέτει συμβάσεις με όλα σχεδόν τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία και τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα σε όλους τους ασφαλιζόμενους να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με το χαμηλότερο κόστος ή και σε μερικές περιπτώσεις μηδενικό. Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και τα στελέχη, της Doctors’ Hospital είναι καθημερινά δίπλα στους ασθενείς φροντίζοντας για την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτησή τους.

Η κλινική Doctors’ Hospital, με δεδομένη την ανάγκη για διαρκή εκσυγχρονισμό, επενδύει συνεχώς σε υποδομές τόσο στον ιατρικό όσο και στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, και συνδυάζει την σύγχρονη ιατρική τεχνολογία με το αίσθημα ευθύνης του ιατρικού λειτουργήματος, εξασφαλίζοντας έτσι ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας.

Ένα νέο και εξαιρετικά σύγχρονο εργαλείο που διαθέτει η κλινική είναι οι λαπαροσκοπικοί πύργοι με πλήρες ψηφιακή οθόνη (full high definition-FD). Πλέον, όλες οι λαπαροσκοπικές επεμβάσεις έχουν άψογη χειρουργική εικόνα και θα πραγματοποιούνται πιο εύκολα και αποτελεσματικά.

Επίσης, διαθέτει καινοτόμο laser για τον προστάτη. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με την ασφάλεια της χαμηλής επεμβατικότητας. Η καινοτόμος λειτουργία του καθιστά το laser αυτό ιδανικό για την θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, αλλά και για την αντιμετώπιση των όγκων της ουροδόχου κύστης, των στενωμάτων της ουρήθρας και του ουρητήρα, των κονδυλωμάτων ουρήθρας και για τη διενέργεια μεατοτομής. Μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων για τον ασθενή είναι η ελαχιστοποίηση της αιμορραγίας σε σύγκριση με άλλα συστήματα laser, η μείωση της διάρκειας του χειρουργείου και η ταχύτερη μετεγχειρητική αποκατάσταση.

Συνεχώς εξετάζονται νέα τεχνολογικά εργαλεία που θα εμπλουτίσουν με τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό τις υποδομές της κλινικής. Η Doctors’ Hospital πολύ σύντομα θα διαθέτει υπερσύγχρονη τεχνολογία που λίγες κλινικές στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη προσφέρουν στην υπηρεσία της υγείας.

Η κλινική Doctors’ Hospital διαθέτει 2 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν σχεδόν όλα τα περιστατικά. Επανδρώνονται με άρτια εκπαιδευμένα πληρώματα και –αναλόγως της φύσεως και της σοβαρότητας του περιστατικού – με εξειδικευμένους Ιατρούς.

Εξυπηρετούν επείγοντα περιστατικά στον τόπο του συμβάντος και κατά την μεταφορά του ασθενή στην κλινική, απλές μεταφορές ασθενών από την κατοικία τους ή άλλο νοσοκομείο στην Doctors’ Hospital, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα. Παρέχεται δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο του νοσοκομείου, όταν το περιστατικό είναι επείγον, για τους κατόχους της Doctors’ Hospital health card.

Επίσης, μετά την διαδικασία του εξιτηρίου, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς ασθενών κατόπιν σχετικού αιτήματος του ασθενή ή συνοδών-συγγενών στην υποδοχή-reception της Κλινικής και με κόστος ανάλογο της απόστασης. Η μετάβαση των ασθενών δύναται να γίνει με ασθενοφόρο της κλινικής, επικοινωνώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 210-8807000.

Η κλινική εφημερεύει όλο το εικοσιτετράωρο 365 μέρες το χρόνο.

ΝΟΣΗΛΕΙΑ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Η εισαγωγή ενός ασθενή στην κλινική προγραμματίζεται είτε από τον θεράποντα ιατρό, είτε από τον ίδιο, καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της κλινικής στο τηλέφωνο 210-8807000, δηλώνοντας το όνομά του, το όνομα του θεράποντος ιατρού, το τηλέφωνό του και το είδος του δωματίου που επιθυμεί, το οποίο θα οριστικοποιηθεί την ημέρα και ώρα εισαγωγής, αναλόγως της διαθεσιμότητας (πληρότητας) της κλινικής. Η εισαγωγή του ασθενή σε μονόκλινο δωμάτιο προγραμματίζεται πριν την άφιξή του.

Κατά την άφιξή του οι ασθενείς εξυπηρετούνται στην υποδοχή-reception της κλινικής και είναι απαραίτητο να προσκομίσουν:

 1. Αστυνομική Ταυτότητα
 2. Εισιτήριο Ασφαλιστικού Φορέα (αν η εισαγωγή γίνεται με Δημόσιο Ασφαλιστικό Φορέα)
 3. Κάρτα νοσηλείας (σε περίπτωση χρήσης ιδιωτικής ασφάλειας).

Μόνο κατά την εισαγωγή του ο ασθενής μπορεί να δηλώσει χρήση ιδιωτικής ασφάλειας και όχι εκ των υστέρων. Μετά την ολοκλήρωση της εισαγωγής, ο ασθενής ενημερώνεται για τις διαδικασίες που ακολουθούν (προεγχειρητικός έλεγχος, διαγνωστικές εξετάσεις κ.ά). Η μετάβαση των ασθενών δύναται να γίνει με ασθενοφόρο της κλινικής, επικοινωνώντας στο τηλεφωνικό κέντρο: 210-8807000 (δέκα γραμμές) ή στο τηλέφωνο του ασθενοφόρου υπηρεσίας : 6982120014 (έκτακτα περιστατικά)

Διευκρινίσεις:

Η κλινική δεν φέρει ευθύνη για πολύτιμα αντικείμενα των ασθενών κατά διάρκεια της διαμονή τους. Οι ασθενείς και οι συνοδοί δεν πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες σχετικά με την λήψη φαρμάκων και την διατροφή.

 • Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, η χρήση αλκοόλ και οποιονδήποτε ναρκωτικών ουσιών.
 • Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών.
 • Η είσοδος αυτοκινήτων συνοδών και ασθενών στους χώρους του Νοσοκομείου επιτρέπεται μόνο για την επιβίβαση ή αποβίβαση ασθενούς.
 • Δεν επιτρέπεται να παραμένουν λουλούδια ή φυτά στα δωμάτια.
 • Δεν επιτρέπεται η εισαγωγή τροφίμων από ασθενείς και επισκέπτες.
ΕΞΙΤΗΡΙΑ

Για την έξοδό του από την κλινική, ο ασθενής πρέπει να παραλάβει το εξιτήριό του, να έχει συνταγογραφηθεί τυχόν φαρμακευτική αγωγή στο ατομικό βιβλιάριο, να λάβει σχετικές οδηγίες και να καταβάλει την σχετική δαπάνη στο λογιστήριο ασθενών. Αντίγραφο του ιατρικού φακέλου μπορεί να παραλάβει ο ασθενής σε διάστημα 3-5 ημερών, υποβάλλοντας έγγραφο αίτημα στην υποδοχή-reception της κλινικής από την επόμενη του εξιτηρίου ημέρα. Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των ασθενών, τόσο το αίτημα, όσο και η παραλαβή του αντιγράφου εκτός του ιδίου δύναται να γίνει μόνο από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ

Μετά το εξιτήριό σας, έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε αντίγραφο του Φακέλου σας. Ενημερωθείτε από το Λογιστήριο Ασθενών ώστε να σας υποδείξει την διαδικασία λήψης αντιγράφων, συμπληρώνοντας το κατάλληλο έντυπο. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο παραλαβής των αντιγράφων σας. Σας ενημερώνουμε ότι για την παραλαβή θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη αστυνομική σας ταυτότητα, ή στην περίπτωση που θα παραλάβει κάποιος τρίτος το φάκελό σας, θα πρέπει να προσκομίσει δική σας εξουσιοδότηση, επικυρωμένη από αρμόδια αρχή. Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να υποβάλλετε αίτηση για να σας χορηγηθούν αντίγραφα ιατρικού φακέλου ασθενούς, απαιτείται να προσκομισθούν τα ακόλουθα δικαιολογητικά :

Ασθενής
Ταυτότητα ή Διαβατήριο

Τρίτος
Εξουσιοδότηση από τον Ασθενή με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής

Κληρονόμοι ασθενούς που απεβίωσε

 1. Ληξιαρχική πράξη θανάτου
 2. Πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών
 3. Πιστοποιητικό περί δημοσίευσης διαθήκης ή μη
 4. Ταυτότητα, αντίγραφο της οποίας θα κρατηθεί
 5. Υπεύθυνη Δήλωση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εξόφληση γίνεται με τους κάτωθι τρόπους:

 1. Μετρητά
 2. Πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard).
 3. Επιταγές με λήξη την ημερομηνία του εξιτηρίου.

Δεν γίνονται δεκτές οι δίγραμμες επιταγές και η κάρτα Diners.

Δείτε τον αναλυτικό Τιμοκατάλογο εδώ

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ

Πρόσβαση μεσω Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Στάση Κεφαλληνίας από Κέντρο

Τρόλεϋ: 3, 5, 11, 13, 14
Λεωφορεία: 608, 622, Α8, Β8

Στάση Κεφαλληνίας προς Κέντρο

Τρόλεϋ: 3, 5, 11, 13, 14
Λεωφορεία: 054, 622, Α8, Β8

Που να σταθμεύσετε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με οικονομική χρέωση τους συνεργαζόμενους με την κλινική χώρους ιδιωτικής στάθμευσης που βρίσκονται σε ακτίνα 50 μέτρων.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ (+30) 210 8807000 (24/7)
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (+30) 210 8807-000, -100
ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (+30) 210 8807118 (24/7)
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ (+30) 210 8807-266, -123 (08:00 – 16:00)
ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ (+30) 210 8807101 (08:00 – 16:00)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ (+30) 210 8807234 (07.00 – 22.00)

ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ

Οι ώρες του επισκεπτηρίου είναι από 10:00 έως 13:00 και 17:00 έως 21:00. Μετά τις 21:00 επιτρέπεται η παραμονή-διανυκτέρευση ενός συνοδού, κατόπιν ειδικής άδειας από την Προϊσταμένη Νοσηλευτικών Υπηρεσιών.

- Παιδιά κάτω των 12 ετών απαγορεύεται να βρίσκονται στους ορόφους νοσηλείας.

- Απαγορεύεται το κάπνισμα στην Κλινική

Οι επισκέπτες παρακαλούνται:

Κατά την διάρκεια των Ιατρικών-Νοσηλευτικών επισκέψεων να εξέρχονται από τα δωμάτια. Να επιδεικνύουν σεβασμό στις ώρες κοινής ησυχίας, τόσο στους θαλάμους όσο και στους κοινόχρηστους χώρους (εσωτερικούς και εξωτερικούς).

Διατείθεται δωρεάν WI FI
Καφετέρια στο ισόγειο χώρο της κλινικής

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ

Πρόσβαση μεσω Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Στάση Κεφαλληνίας από Κέντρο

Τρόλεϋ: 3, 5, 11, 13, 14
Λεωφορεία: 608, 622, Α8, Β8

Στάση Κεφαλληνίας προς Κέντρο

Τρόλεϋ: 3, 5, 11, 13, 14
Λεωφορεία: 054, 622, Α8, Β8

Που να σταθμεύσετε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με οικονομική χρέωση τους συνεργαζόμενους με την κλινική χώρους ιδιωτικής στάθμευσης που βρίσκονται σε ακτίνα 50 μέτρων.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ (+30) 210 8807000 (24/7)
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (+30) 210 8807-000, -100
ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (+30) 210 8807118 (24/7)
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ (+30) 210 8807-266, -123 (08:00 – 16:00)
ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ (+30) 210 8807101 (08:00 – 16:00)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ (+30) 210 8807234 (07.00 – 22.00)

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Σε μία εποχή που ακόμα και το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, η υγεία, εναπόκειται και σε παραμέτρους όπως το κόστος νοσηλείας, η Doctors’ Hospital έχει προχωρήσει σε σύμβαση με όλους τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα, ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες που στηρίζονται στις ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες και στις τεχνολογίες αιχμής.

 1. Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), ο οποίος προήλθε από την συνένωση των κλάδων υγείας των παρακάτω ασφαλιστικών ταμείων: ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ, ΤΥΔΚΥ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, Ε.Τ.Α.Α., ΤΑΥΤΕΚΩ
 2. ΕΥΔΑΠ
 3. ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ)

Ο ΕΟΠΥΥ είναι ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και αποτελεί ένα νέο Νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου το οποίο συνεστήθη με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υγείας από έναν ενιαίο εθνικό φορέα. Προήλθε από συνένωση των Κλάδων Υγείας των παρακάτω ασφαλιστικών Ταμείων: ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ), ΟΠΑΔ, ΤΥΔΚΥ και ΤΑΥΤΕΚΩ.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ, ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας φιλοδοξεί να επαναφέρει τον ασφαλισμένο στο επίκεντρο των υπηρεσιών υγείας.

Σε μία εποχή που ακόμα και το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, η υγεία, εναπόκειται και σε παραμέτρους όπως το κόστος νοσηλείας, η Doctors’ Hospital έχει προχωρήσει σε σύμβαση με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία, ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες που στηρίζονται στις ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες και στις τεχνολογίες αιχμής.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
 • Metlife
 • International Life
 • Ατλαντική Ένωση
 • Μινέττα
 • ATE Ασφαλιστική
 • Bupa Global
 • Ευρωπαϊκή Πίστη
 • Prime Insurance
 • Metlife
 • International Life
 • Ατλαντική Ένωση
 • Μινέττα
 • ATE Ασφαλιστική
 • Bupa Global
 • Ευρωπαϊκή Πίστη
 • Prime Insurance

Στους ασθενείς, που κάνουν χρήση της Ιδιωτικής Ασφάλειάς τους, δίνεται η επιλογή κατά στη διαδικασία του εξιτηρίου, να υπογράψουν συναλλαγματική 45 ημερών, να παραλάβουν από την Κλινική τα σχετικά παραστατικά ώστε να τα καταθέσουν στην ασφάλειά τους και όταν τους καταβληθεί το ποσό να προχωρήσουν στην εξόφληση της Κλινικής.

Πριν την εισαγωγή είναι χρήσιμο να ελέγξετε ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας είναι σε ισχύ και να επιβεβαιώσετε:

 1. Το ποσοστό της ασφαλιστικής σας κάλυψης
 2. Τη δικαιούμενη θέση νοσηλείας βάσει του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας